Дейност

01.

Внос

Вип Фууд Пловдив е динамичноразвиваща се фирма с основни дейности внос, дистрибуция и логистика на морски дарове, рибни и млечни деликатеси. Подхождаме с отговорност и професионален подход към подбора на предлаганите от нас продукти. Фирмата е изключителен представител и директен вносител на широка гама продукти от гръцката фабрика Ланарас: Скариди, Октоподи, Калмари, Пипала от октоподи и др.  първа ръка от гръцката фабрика Lanaras, намираща се в Южна Гърция. Отличните партньорски отношения с утвърдената от дълги години гръцка фабрика са в основата на успешното разработване на качествени и луксозни продукти, придобиващи широка
популярност в България. Всеки артикул намиращ се в портфолиото ни е внимателно подбран и изпробван, за да откликне на спецификата на пазара. Вярваме , че в основата на успешния бизнес стоят добри патньори и доволни клиенти.

02.

Безплатна Доставка

Фирмата разполага с хладилни автомобили за да може качеството на транспортираната стока да бъде запазазено максимално. Добре развитата логистична мрежа осигурява възможност за бърза доставка в най-кратки срокове. Предлагаме бързо обслужване, чрез директна доставка до обект от понеделник до събота включително. Отлична комуникация относно доставките в удобно за вас време: по телефон, имейл, вайбър и всички съвременни комуникационни канали, изоборът оставаме на вас. За град пловдив заявките се изпълняват в деня на пристигането им или в удобен за вас ден. Откликваме на всяка от нуждите на клиентита ни в извънредни ситуации. 

Вип Фууд Пловдив предлага и доставка извън територията на град Пловдив. Обслужва голям брой складове и другите обекти по цялото българско Черноморие. Екслузивното представителство за България на утвърдената гръцка фабрика Ланарас и доброто сътрудничество с нея допринася за конкурентните цени, които Вип Фууд Пловдив предлага при доставки на едро.

03.

Търговия

Създаваме и поддържаме дългосрочно сътрудничество със своите клиенти. Лоялността, доверието и сигурността са основата върху която градим партньорските си взаимоотношения. Държим да осигурим на клиентите си високо качество на предлаганите продукти, да сме гъвкави и да предлагаме иновативни предложения, отоговарящи на динамиката на пазара. Стремим се името на фирмата да се превърне в синоним на качество, коректност и надеждно партньорство.