,

Скариди – бланширани, чистени, обезвенени, с опашка размер 26/30

Описание:  Скариди – бланширани, чистени, обезвенеи, с опашка размер 26/30

Произход: Индия

Разфасовка: пакети по 0.500 гр.  24×0.500 гр.