Имате въпрос ?

Тук можете да намерите бърз отговор!

Как можем да Ви бъдем полезни?

Кажете ни от какво се нуждаете за вашия
ресторант, хотел или склад на едро. При допълнителни въпроси не се колебайте да ни се обадите на телефон 
+359 897 809 976

Продуктите са подходящи за ХОРЕКА сектора, хотели, магазини, складове както и за крайния потребител. Фирмата изготвя преференциални цени за клиенти на едро.

Вип Фууд Пловдив предлага гъвкаво приемане на заявките в зависимост от клиентите си. Може да заявите желаното от предния ден, или в деня в който желаете да се извърши доставката. За изпращане на поръчката бихте могли да използвате всички средства на масовата комуникация: на нашия телефон за поръчки, вайбър, уатсъп, имейл. Без ограничение в часовото време, можете да се свържете с нас по посочените начини.

Нямаме минимална стойност на поръчката. В зависимост от нуждите на клиентите си не поставяме бариери в заявките, доставяме необходимото. Знаем динамиката на търсенето и винаги проявяваме готовност да откликнем в извънредни ситуации. За нас доволните клиенти са приоритет.

Вип Фууд Пловдив разполага със собствена доставна мрежа. Целта е бързо и качествено доставяне на всички видове морски дарове и рибни деликатеси. Заявки, приети до 11 часа се доставят още на същия ден. Гъвкави сме и откликваме в извънредни ситуации, за да удевлетворим клиентите си.

Като развиваща се фирма, Вип Фууд Пловдив изгражда дистрибуторската си мрежа не само на територията на гр. Пловдив и областта. Имаме регулярни курсове до множество градове по българското черноморие, където сме доставчик на едро, доставяме и в други населени места на територията на Република България, не се колебайте да се свържете с нас.

Вип Фууд Пловдив приема заявки и извършва доставки и в събота. С оглед динамиката на пазара на повечето празници също извършваме доставки. Като гъвкава фирма откликваме в извънрдени ситуации дори в неработните дни.

Разбира се, складът ни се намира в гр.Пловдив ул. Брезовско шосе 180, Търговски център Тракия, склад 80. Всеки би могъл да дойде на място за да закупи избрани продукти, както и да разгледа артикули от портфолиото ни.
Фирмата има изградени партньорски отношения с клиенти по Черноморието, София, Пловдив и други населени места, където доставя продукти и на складове на едро. За своите клиенти на едро ще изготвим преференциални цени.