На кратко

за нас

vipfood-svg

Добре Дошли

Вип Фууд Пловдив ЕООД е динамично развиваща се фирма, занимаваща се с внос, дистрибуция и логистика на морски дарове, рибни, месни и млечни деликатеси. Компанията е изключителен представител и партньор на гръцката фабрика Lanaras, намираща се в Южна Гърция. Сътрудничеството между Vip Food Plovdiv и гръцката компания, позволява на българската фирма да бъде актуална на пазара, както чрез конкурентни цени, така и с отлично качество, което е ключът към успешната работа и партньорство между нея и множество обекти от мрежата на Хорека канала. Фирмата насочва усилията си в обслужване на ресторанти, хотели на територията на гр. Пловдив и региона, където е ситуирана складовата база, така и дистрибуция в други градове- София, Черноморието и други курортни населени места, където е изградила свои постоянни клиенти чрез регулярни курсове. Освен чрез партньорство с хотели и ресторанти фирмата има свои постоянни клиенти на едро. Чрез директното представителство и продуктите, които се внасят първа ръка, Вип Фууд Пловдив поддържа актуалност и откликва на нуждите на пазара. Като гъвкава и развиваща се фирма се стремим да сме максимално бързи, точни и коректни с нашите партньори.

Вип Фууд Пловдив От създаването на компанията до днес Вип Фууд Пловдив бележи изключителен ръст в продажбите и увеличава броят на своите клиенти. Нашата цел са доволните клиенти.

Защо да изберете Вип Фууд Пловдив

Винаги се стремим да отговорим на най-високите стандарти и изисквания за качество, лоялност и професионализъм, като предоставяме на своите клиенти  отлично качество. Нашата цел е създаване на дългосрочни отношения с партньорите ни.

Работим с малки, средни и големи клиенти, за нас всеки клиент е приориотет.

Подбираме внимателно отлична и изпробвана стока, съхраняваме качествено и доставяме безплатно и навреме.

Стабилните партньорски отношения са верният път към успеха.

0 +
Доставки
0
Доволни клиенти
0 +
Продукти